onsdag 24. august 2011

Blogg-mum

Det er en stund sida jeg blogget nå, da het bloggen "Vimsebimsbloggen". Men nå er min kjære Bjørnar med, og jeg synes dette blir spennende!
For min del kommer jeg nok til å skrive mest om det å være mamma, men også litt om "vær og vind".

Nå sitter jeg og ser ut av kjøkkenvinduet. Høsten har så vidt meldt sin anmarsj, men jeg tviholder på sommeren. Det er fortsatt friske, deilige bringebær i butikken - det må da være et tegn på at sommeren fortsatt er her! Og den lille blomsten å verandaen står fortsatt i full blomst. Joda, det er fortsatt sommer, himmelen er bare litt grå.
Så tenker jeg på at vi nordmenn er ekstremt opptatt av vær. Litt komisk at en av de førtse kommentarene når vi treffer kjente er:
"Hei, hvordan går det?"
"Joda, går bra. Litt regn i lufta, men. Hvordan har du det?"
"Joda, her er det bra, vettu. Høsten nærmer seg og det er litt kaldere i været, men..."
Stillhet
"Hadde vært deilig med en tur til syden, vel?"
"Jo, hadde vært bra det, med litt sol og varmt vann! Ikke det at badevannet var å ille her i sommer heller, men jeg bader ikke noe særlig her hjemme. Bare 20 grader..."
"Enig. Da er det bedre å bade i syden. Tenk, er er det hele 20 grader i vannet, der!"

Van(n)vittig stor forskjell. Men jeg legger ikke skjul på at jeg er litt misunnelig på de som tar seg en sydentur. Uansett, jeg trives godt der jeg er. Lille Andreas på snart 2 år tusler rundt og har stadig nye prosjekter: En dør som skal åpnes og lukkes, og en lysbryter som skal trykkes på et x antall ganger. Må være deilig å være en sånn liten krabat og bare leve i nuet.

Kanskje vi voksne også skulle leve litt mer i nuet? Se på det fine "gråfargespillet" og spillet av lys i skyene som seiler over himmelen. Nyte alle de nye fargene som naturen snart har å by på (og selvsagt se fram til neste sommer). Og kose oss med en kurv deilige bringebær fra butikken!

1 kommentar:

  1. Så bbra du skriver Elisabeth. Tror jammen jeg må følge dere fast. Ta gjerne en tur innom "hjørnet mitt" i bloggverden også.

    Klem fra Heidi Gottfridson

    SvarSlett